BrandNewGame

Management Teams Uitdagen

Hoe breng je Business Principles of Brand Values tot leven?

Speel de MT Challenge met jouw Management Team (vanaf 20 man) en ontdek hoe verschillende afdelingen naar dezelfde brand values of business principles kijken! Dit was ons eerste echte gamification project dat we opgestart hebben in 2013.

De MT Challenge is een ideale ‘break’ tijdens een hei-sessie of ‘denk-tank-dag’. Het is namelijk concreet even een uur lang iets ‘doen’ in plaats van ‘kijken & luisteren’. En wat is er nou leuker dan het spelen van een game ?!

Nodig ons uit voor een kennismaking en we lichten het concept graag ter plaatse toe. Hieronder zie je een korte video hoe de Hogeschool van Amsterdam de game speelde met 20 opleidingscoördinatoren.

De MT Challenge game is sinds 2013 in ontwikkeling. Diverse vernieuwde versies van de game zijn inmiddels gelanceerd. Speel de demo van versie 2.0 van de MT Challenge¬†hier¬†(vul als username en password, twee keer het woord ‘demo’ in). De eerste keer inladen duurt even vanwege de Unity plug-in. De game werkt het beste in de Firefox browser.