BrandNewGame

Adventure Game Engine (AGE)

In 2019 hebben we vanuit BrandNewGame een eigen game-engine gebouwd waarmee relatief eenvoudig elk onderwerp van een opdrachtgever in een avonturenspel of escape room kan worden vertaald. Speciaal voor klanten met een iets kleiner budget of terugkerende behoefte om kennis up to date te houden op een manier die meer indruk maakt en (dus) beter beklijft.

In de onderstaande video krijg je een impressie hoe deze engine een game tot leven brengt die gericht was om een ‘vitaliteitsprofiel’ in kaart te brengen ter voorkoming van burnout klachten.

In de video hieronder leggen we uit hoe deze game tot stand gekomen is vanaf een ‘paper-prototype’, via een excel file met honderden records die zijn doorvertaald naar een gebruikersvriendelijk CMS (content management systeem) waarmee dus elk vraagstuk kan worden vertaald naar een game met missies, spullen, gesloten deuren, etc.

De kosten voor het gebruik van deze game engine zijn afhankelijk van het aantal locaties dat je wilt gebruiken. Standaard ontwerpen we 80 locaties, maar dit zou ook (minimaal) 40 of 160 kunnen worden. Het kost ongeveer €1000,- per locatie. Als je de game voor 1.000 medewerkers inzet kost dat dus €80 per persoon en voorkom je reistijd, trainen op locatie, risico’s op ziekte, etc. Daarnaast krijg je digitaal inzichtelijk wie de game speelt, hoe vaak, welke antwoorden worden geven, de scores, etc. en kun je er eventueel zelfs een certificering aan koppelen.

We komen uiteraard graag eens langs voor een persoonlijke demo maar je kunt deze versie van de game engine ook zelf online ervaren en spelen via deze link.