Gamification TedTalk van Bart Hufen

Eind 2016 mocht ik mijn talk houden over gamification in relatie met ons werkend leven. Wat is nu eigenlijk de kracht van game mechanieken en hoe zou je game-denken kunnen toepassen op je leven? Leer in acht minuten welke mechanieken creativiteit vrijspelen en leer hoe de game-loop kan zorgen dat je beter wordt in je werk. Ach wie hou ik voor de gek – in ieder geval hoe het LEUKER wordt allemaal!

Feedback is welkom via Twitter: @barthufen #gamification

1 reply to “Gamification TedTalk van Bart Hufen”

  1. ICTindustrie says:

    Leuk filmpje! Zou voor veel mensen gaaf zijn als ze gamen in het echte leven toe zouden kunnen passen. Las laatst ook een artikel over mensen die willen dat gamers drones en dergelijke gaan besturen omdat zij goed zijn met de controller en al veel uren achter een scherm hebben door gebracht. Ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken.

    Groetjes, Mark

leave a reply

you must be logged in to place a comment.