Serious games voor ouderen @ master of applied games

In de maand januari 2015 mocht ik het praktijk deel van de Master of applied game design aan de universiteit van Amsterdam leiden (voor de afdeling Game Studies). Het onderwerp dat werd aangereikt door de Universiteit, waar de studenten aan moesten werken, was: ontwikkel een serious game die de negatieve gevolgen van sociale isolatie helpt weg te nemen. De meeste studenten kwamen met creatieve en goede oplossingen. Nadat de cijfers door ons waren toegekend, was er een student die ons het volgende filmpje stuurde om zijn / haar (?) mening te geven over de opdracht… Het was duidelijk dat studenten de opdracht niet ideaal vonden… Maar, we moesten er wel om lachen…

https://www.youtube.com/watch?v=T-gmSucf_yQ

leave a reply

you must be logged in to place a comment.