Gamification Training 21 & 22 maart 2018

Voor iedereen die al een tijd lang zich afvraagt hoe je bijvoorbeeld gamification kunt inzetten om medewerkers in beweging te brengen of hoe de uitdagingen van jouw organisatie op een leuke en effectieve manier kunnen worden omgezet in verandering is ie er weer: de gamification training! Tijdens deze twee dagen leer je niet alleen hoe je de wereldberoemde GameStorm methodiek kunt gebruiken om de verandervraag scherp te krijgen, maar leer je ook PlayGen speelkaarten gebruiken en ga je in teams een serious game of gamification concept ontwikkelen.

Het programma zal er ongeveer zo uit komen te zien:

Programma Dag 1: 

Doornemen van Gamification Canvas en GameStorm methode, daarnaast begrip van mogelijke spelmechanieken en het effect dat ze kunnen hebben op menselijke motivaties. En uiteraard fysiek oefenen met een GameStorm praktijk sessie. Einde dag is er tijd en ruimte voor Q&A.

Programma Dag 2: 

Ontwikkelen van een serious game / gamification systeem aan de hand van de Gamification Canvas en PlayGen speelkaarten in 2 of 3 korte sprints (pressure cooker). Einde dag presenteren alle teams hun concepten tonen we een aantal voorbeelden uit eigen keuken (bewezen successen). Daarnaast ruimte voor Q&A en aansluitend een borrel voor wie daar zin in heeft. 

We organiseren al sinds 2010 Gamification Workshops in binnen- en buitenland. In 2017 organiseerden we de GameStorm Trooper training en omdat er uit de feedback bleek dat de aanwezigen meer wilde leren over het effect van game mechanieken zal de training daar dit keer nog dieper op ingaan. De handouts van de tweedaagse staan hieronder.

Stuur voor meer informatie een email naar eva bij BrandNewGame (.nl), of schrijf je direct in via deze link

Comments are closed.