GameStorm Trooper Event 2017

Het is bevestigd! Samen met de Gamification Academy organiseren we het eerste officiële GameStorm Trooper event! Op 13 en 14 september 2017 trainen we (maximaal) 36 professionals die – al dan niet – werken met Agile, Lean en Scrum. Wat doet de GameStorm methode dan? Nou die helpt medewerkers van organisaties  om hun uitdagingen om te zetten in concrete acties en op die manier verandertrajecten binnen 3 maanden op gang te brengen. Hoe dan? Lees daarvoor het boek van Bart Hufen (Gamification als motor van verandering), genomineerd als management boek van het jaar 2017, of schrijf je vandaag nog in voor het event (inschrijving open tot 1 augustus 2017)!

Er zijn dit keer slechts 36 stoelen beschikbaar, omdat we het graag goed willen doen. Wat krijg je voor €1.250,-? Het eerder genoemde boek, twee dagen training in de methodiek die helpt om de wendbaarheid en weerbaarheid van organisaties te vergroten, je eigen playground, de officiële GameStorm zandlopers én persoonlijke begeleiding van een coach naar keuze! We sluiten de inschrijvingen op 1 augustus 2017 dus wacht niet te lang met inschrijven! (klik op inschrijven 😉

leave a reply

you must be logged in to place a comment.