BrandNewGame zoekt Visueel Talent

Vanwege de geweldige groei de afgelopen 8 jaar, zijn we momenteel op zoek naar een super – all round visueel talent!

Functie

Als Visual Designer bij BrandNewGame, denk je mee vanaf de conceptfase. In het kleine team is multitasking aan de orde van de dag; naast het verzorgen van goed integraal design, los je ook de (technisch) functionele uitdagingen op. Je combineert technische kennis en creatie optimaal, zodat intuïtief gebruik gestimuleerd wordt. Je neemt gevraagd en ongevraagd initiatief, denkt net een stap verder en je vraagt door op een briefing, zodat je met oplossingen komt en verschillende invalshoeken kan laten zien.

Je spart met het team over (jouw) ontwerpen en je bent continu bezig een evenwicht te vinden tussen design en functionaliteit. Van digitale interactieve applicaties tot game-interfaces, van logo’s tot advertenties en huisstijl.

Gevraagd

Voor deze uitdagende positie zoeken wij idealiter een kandidaat met circa 3 tot 5 jaar relevante werkervaring met responsive design. Je bent bij voorkeur een gamer en zeker tech-savvy! En hebt idealiter een opleiding afgerond aan het Grafisch Lyceum en vervolgens een HBO diploma behaald in de richting Communicatie Media & Design.

Je bent in staat het ontwerp te maken voor o.a. logo’s, advertenties & flyers, direct (e)mail, websites, in-game menu’s, knoppen, etc. Als je ervaring hebt met videobewerking dan is dat een pre. Je bent gewend te werken met o.a. CSS, WordPress, Illustrator, In-design, Photoshop, Sketch en Zeplin.

Verder ben je zelfstandig, sociaalvaardig, representatief, kwaliteitsgericht, maar geen perfectionist. Je durft te sparren en je ontwerp te verdedigen, maar je bent ook flexibel genoeg om soms te buigen voor wat beter functioneel werkt.

Gezien de internationale ambitie en het internationale klantportfolio, beheers je naast het Nederlands, de Engelse taal mondeling en schriftelijk uitstekend! We zoeken in principe iemand voor 3 of 4 dagen per week.

Aanbod

Je krijgt bij deze snelgroeiende startup de kans om aan spraakmakende projecten voor grote internationale opdrachtgevers te werken. Locatie: het kantoor van BrandNewGame is in Hilversum, maar men is flexibel qua werkplek. Het salaris is marktconform en hangt sterk af van ervaring en geschiktheid.

Cultuur van de organisatie

Kernwaarden voor BrandNewGame zijn: ongebonden, speelsheid, prestatie, creativiteit, nieuwsgierigheid en structuur. De werksfeer is professioneel en ontspannen tegelijk. Door continue nieuwsgierig te blijven, verkennen we de randen van onze creativiteit. Kwaliteit staat voor BrandNewGame boven tijd omdat wij agile werken. BrandNewGame zit in de transitie van het uitvoeren van projectmatig opdrachten naar meer internationale productontwikkeling.

Onze missie: “transfer challenges into change in a fun & functional way”.

Interesse?

Stuur een link naar je portfolio inclusief mailtje met motivatie aan Duke & Jacobs: info@dukejacobs.nl

Voor meer informatie over de functie, de organisatie en de procedure kun je contact opnemen met Duke & Jacobs:

Paul van Campen (partner bij Duke & Jacobs)

Tel +31 (0)6 5344 5639

paul at dukejacobs.nl

Robert Jacobs (partner bij Duke & Jacobs)

Tel +31 (0)6 4835 0789

robert at dukejacobs.nl

Comments are closed.